Presse

Costume

30/05-2011, side 35 skrevet af Liv Winther
Travel Light

Lad dine skønhedsprodukter skrumpe til miniatureudgaver, så du altid har dine produkter ved hånden - på stranden, ferien, i byen og på arbejdet.

Rejsekit fra Tromborg 420 kr.

Produkter i artiklen

 

Eurowoman

29/05-2011, side 90 skrevet af Sara Rostrup
Negle

Pæne fødder er velplejede fødder, og du skal selvfølgelig også huske dine negle.

Giv dine negle pause i vinterhalvåret, så de kan ånde og få tid til at komme sig oven på en sommer med fest og farver. Undgå neglelak, der indeholder formaldehyd, fordi det udtørrer og misfarver neglene.
Nail Polish fra Tromborg, 120 kr. pr. stk.

Produkter i artiklen

 

Elle

29/05-2011, side 114 skrevet af Anne P
Top ti maj-favoritter

6 Duft.
Jeg har før skrevet at jeg er svært glad for Tromborgs "Aroma Therapy Body Lotion" - ikke mindst på grund af dens fantastiske duft. Og nu er duften fanget på flaske og blevet lavet til en stilet og lækker sag. Instant favorite!

"Stratus", eau de toilette, Tromborg, 50 ml, 320 kr.

Produkter i artiklen

 

Elle

28/05-2011, side 111 skrevet af Mikkel Hyldebrandt
Alt det nye

Faste(re) former til sommer!

Først lidt hårde facts og så en god nyhed: Cellulitis (eller det lidt mindre klædelige: appelsinhud) rammer 80-90 procent af alle kvinder og forekommer i det øverste lag af huden, fordi mikrocirkulationen (hudens bittesmå blodkar) ikke kan transportere fedt- og giftstoffer ordentligt væk. Resultatet er nopret og slap hud, der ikke gør sig super i en bikini… Så til den gode nyhed: Du kan gøre noget ved det! Fordi det er en tilstand i huden og ikke i fedtlaget, kan du faktisk effektivt glatte huden ud med produkter, der netop stimulerer mikrocirkulationen. Kombineret med nogle faste massagegreb bliver du strandklar i tide.

Anti-Cellulite Treatment Serum, Tromborg Treatment, 200 ml, 720 kr.

Produkter i artiklen