Presse

Femina

30/11-2013, side 122 skrevet af Dorte Mosbæk
En feministas ønskeseddel

Dorte Mosbæk, artikelredaktør
Serum, der virker
Hvis der er noget, jeg har brug for lige nu, så er det et effektivt anti-aging-produkt, helst noget, der virker over night. Det er muligvis for meget forlangt, men mon ikke Tromborgs lækre Serum kan udrette ét og andet hen over julen?

Anti-Aging Glow Serum, Tromborg, 720 kr.

Produkter i artiklen

 

Move by Femina

30/11-2013, side 81 skrevet af Sandie Winkel
Kolde Kinder

Har du særlig sensibel hud, eller opholder du dig udenfor i længere tid, er det vigtigt at vælge en creme med så lidt vand i som muligt, og gå helst efter en creme med ekstra højt fedtindhold, der lægger et beskyttende lag.
Tromborg Below 10 Degrees beskytter huden mod udtørring og kolde temperaturer og har en helende effekt på sår og karsprængninger.

Below 10 Degrees, Tromborg, 50 ml, 580 kr.

Produkter i artiklen

 

Eurowoman

22/11-2013, side 136 skrevet af Sara Rostrup
Sexet hud i december

Med et par enkle forberedelser, tricks og produkter kan du slippe for bleg og tør hud til årets store fester. Skrub, spray og smør, og hop så i den lille sorte - så kan du sagtens vise lidt bar hud, når det gælder.

Skrub af
Forkæl dig selv, og nyd den fantastiske følelse, du får efter at have masseret denne lækre bodyscrub med opfriskende appelsinduft ind i huden, mens du er i bad. Den fjerner de døde hudceller og sørger for, at selvbruner og bodylotion lægger sig mere jævnt og trænger dybere ind i huden. Indeholder havsalt samt mandel- og appelsinolie.

1. Body Salt Scrub Orange, Tromborg, 190 kr.

 

Eurowoman

22/11-2013, side 132 skrevet af Sara Rostrup
Eksperternes bedste tips til din festmakeup

Zenia Jæger, 33 år, er bosat i New Your og arbejder som freelance makeupartist hos Agentur Cph.

Hvilken øjenskygge vender du altid tilbage til?
"Tromborg's Eyegrease palette Lightning er også virkelig pæn, og farverne er nemme at lægge på øjenlåget, både med fingrene og med pensel. Jeg kan godt lide, at der er lidt shine i en øjenmakeup, så looket ikke bliver for fladt."

6. Eyegrease Lightning, Tromborg, 240 kr.

Produkter i artiklen