Presse

Fit living

31/08-2015, side 86 skrevet af Lene Huusmann
Stor fugtguide

All inclusive - Fantastisk dag- og natcreme i ét, der giver god næring, energi og fugtbinding til huden. Virker opbyggende på bindevæv og cellestruktur.

Produkter i artiklen

 

Fit living

31/08-2015, side 85 skrevet af Lene Huusmann
Stor fugtguide

Vitaminboost - Super ansigtsmaske, der regulerer huder og tilføre vitamin A, E, F, H og B3.

Produkter i artiklen

 

Femina

28/08-2015, side 121 skrevet af Redaktionen
Vind!

- Tromborgs Anti-Aging Molecular Messenger Cream er tilsat 11 forskellige peptider med forskellig biologisk aktivitet til opnåelse af maksimal anti-aging-effekt. En fuldendt fugtgiver, der fungere både som dag- og natcreme. Passer til alle hudtyper. - Herbal Cleansing Water er en olie- og alkoholfri makeupfjerner, der samtidig forfrisker og fugter ansigtet. Brug Herbal Cleansing Water morgen og aften som daglig vaskerutine, da den ud over at fjerne makeup også plejer og fugter. Fjerner Makeup, sved, forurening, døde hudceller og affaldsstoffer.
- Aroma Therapy Body Lotion er den perfekte creme til kroppen, fugter og efterlader huden blød og frisk - ren luksus for krop og sanser.

Produkter i artiklen

 

Alt for damerne

11/08-2015, side 114 skrevet af Julie Brandt
Skønhedsredaktørens 5 skønne noter

Velvære - Jeg er normalt ikke til vaniljedufte, men Tromborgs aromaterapeutiske showergel er så ren og luksuriøs i duften, at jeg må bøje mig i støvet. Den er virkelig lækker og langt fra syntetisk eller kvalm. Kan bruges under bruseren, på din vaskeklud eller i karbadet.

Produkter i artiklen