Presse

Eurowoman

15/10-2015, side 151 skrevet af Bea Fagerholt
Cremer af guld

Creme af vilde økologiske planter - Journalist Marie Lodberg, 32 år, har været i gang med Tromborgs Beauty Of North serie, hvis dyreste og mest populære dagcreme koster 2.450 kr. Efter en lille måneds brug kan hun ikke skrive under på at hun har fået færre rynker. Til gengæld er hun ikke i tvivl om, at hendes hud har det rigtig godt. Hun elsker den sødfriske duft a la sodavandsis, at huden bliver elastisk og smørlækker, og at hun ikke har haft skyggen af tørre kinder siden start. "Love it!" slutter hun af og tilføjer, at hun allerede er ved at panikke over, at halvdelen af krukken er tom. Priser afspejler kort fortalt en ingrediensliste, som bl. a. består af planter fra den vilde natur, der har tilpasset sig i klimaet og derfor besidder egenskaber, som du ikke finder i opfostrede planter. Cremen er lavet i Danmark og er økologisk, og Marianne Tromborg forklarer, at man udelukkende betaler for ingredienserne, nærmere betegnet 45 aktive ingredienser og 11 peptider, hvoraf de virkelig tunge og dyre er perfektionspeptider, megapeptider og biovektorer. Hvis de skulle tjene penge på cremen skulle den koste over det dobbelte.

Produkter i artiklen

 

Eurowoman

15/10-2015, side 145 skrevet af Bea Fagerholt
Vinterhi

En creme, der heler og beskytter den udsatte og sarte hud. På ingredienslisten er bl. a. mango, der både indeholder A-, B- og C-vitamin.

Produkter i artiklen

 

Costume

08/10-2015, side Anne Mønsted skrevet af 122
Skønne nyheder november

Lys op - Tromborg har udvidet deres serie af mineralprodukter med en silkeblød highlighter, der lysner og giver dit ansigt masser af liv og udstråling.

Produkter i artiklen

 

Costume

08/10-2015, side 24 skrevet af Redaktionen

Produkter i artiklen