Presse

Cover

14/07-2016, side 90 skrevet af Liv Winther
Multibalm

Tromborgs bedst sælgende bodylotion, Aroma Therapy Bodylotion, kommer nu som en Multi Balm med ekstra plejende og blødgørende egenskaber. Brug den velduftende citrus balm til særlig tør hud på knæ, fødder og albuer eller som en ekstra plejende ansigtscreme for at få gløden tilbage.

Produkter i artiklen

 

IN

14/07-2016, side 86 skrevet af Silke Grane
Til sommerhuset

Produkter i artiklen

 

Liv

14/07-2016, side 73 skrevet af Maria Rothmar
Skrub af, triste hud!

Tager godt fat! Det lover den: Salt fra Det Døde Hav fjerner den triste overflade, mens olier fra mandel og solsikke nærer din hud. Appelsinolie virker desuden afslappende og beroligende. Sådan føles den: "Først skal scrubben med de store krystaller lige røres rundt i med en finger, så olien bliver ordentlig fordelt. Og så kører det! Netop fordi der er så vidunderligt meget olie i. Scrubben glider godt rundt på huden, samtidig med at den tager godt fat. Vil du have en blid scrub, er det ikke den her, men vil du have en scrub, som sætter seriøst gang i blodcirkulation og hud-udglatningen, er det den her, du skal vælge!" Og resultatet er: "Det er længe siden, min hud har været så levende og smidig at være i og så så længe. Den er blød, og den har glød, og jeg må have en krukke til."

Produkter i artiklen

 

ELLE

05/07-2016, side 122 skrevet af Anne P.
Få looket - magic touch

Makeupartistens tip: "Påfør Baked Mineral Silk over øjenbrynet og ned mod øverste kindben som i et C og evt. midt ned langs næsen øverst på munden og i øjenkrogen. Husk at blende lidt ud". Makeupartist Marianne Tromborg

Produkter i artiklen