Product Landingpage

Basen i de tre olier er macadamiaolie, hybenkerneolie, saflorolie og kukuinøddeolie samt calendula og vitamin E.

Koldpresset økologisk macadamianød er et af naturens egne mirakler, fyldt med bl.a. palmitol, omega 3- og omega 6-fedtsyrer, der stimulerer hudens forsvarsmekanismer og genopbygningsproces. Den er vital for at forsinke aldring af huden. Regenererende og fugtgivende.

Den koldpressede økologiske kukuiolie fra Hawaii (også kaldet Polynesiens naturlige hudterapeutiske vidunder) er gennem århundreder blevet brugt af den polynesiske befolkning til at behandle hudlidelser såsom psoriasis og akne og til at beskytte huden mod sol, salt, vind og vejr. Kukuiolien har vist sig særlig effektiv til at lindre sårforbrændinger, herunder solskoldning.
Kukuiolie fra kukuitræets nødder er en naturlig plantekilde rig på alfa-linolensyre og linolsyre, som indeholder omega 3 og omega 6 og er fyldt med A-, C- og E-vitamin. Den unikke blanding hjælper med at opretholde hudbarrierens funktioner og forhindrer fugttab, og den hjælper hudens helingsproces ved skader.

Den koldpressede økologiske hybenolie, udvundet af kernerne fra vild rose, er en af de mest fantastiske hudfornyere og har et ekstremt højt antal af potente vitaminer og antioxidanter, der medvirker til at give huden styrke og spændstighed. Den er fantastisk til sart hud og akne og virker anti-inflammatorisk og betændelseshæmmende. Den reparerer skadet hud og har anti aging-effekt, da den mindsker fine linjer og reducerer pigmenteringsfejl. Forbedrer produktionen af collagen i fibroblast-cellerne. Olien virker beskyttende og hjælper til celleregenerering og forbedrer teksturen af epidermis. En magisk ingrediens for alle hudtyper.

En anden hovedingrediens er saflor – også kaldet farvetidsel (den er selvfølgelig også økologisk og koldpresset). Den er med sit rige indhold af linolsyre – en essentiel fedtsyre – med til opretholde hudcellemembranens integritet. Linolsyre er en vigtig bærer af vitamin A, D og K og især antioxidanten vitamin E – alle bidrager til at reducere forekomsten af rynker og fugter og udglatter huden.
Reducerer desuden tilstoppede porer og giver et sundt udseende.

Alt i alt en base af de mest fantastisk olier, der tilsammen sørger for, at huden bliver mindre irriteret, hvilket giver en roligere og klarere hud med den flotteste udstråling.

Olierne findes i tre varianter:

Detox: lavendel, eukalyptus, pebermynte Mitcham. De æteriske olier virker udrensende og er fantastiske til sensitiv, problematisk hud.

Stimulating: grapefrugt, vanille, rosmarin, citrongræs, citronmelisse. De æteriske olier er gode for præstationsevnen og virker opkvikkende og stimulerende.

Antistress: lavendel, vanille. De æteriske olier virker afstressende og reducerer spændinger. Giver derudover en følelse af velvære, ro og balance.

Olierne bruges dagligt (eller efter behov) efter rensning af ansigtet, enten inden den almindelige creme/serum-rutine eller som afslutning.
Fantastiske til ansigtsmassage – huden får glød og intensitet.

Face Oil Anti-Stress
420,00 DKK
Face Oil Stimulating
420,00 DKK