Marianne Tromborg’s guide til nem og naturlig makeup!

Tromborgs professionelle makeup-serie er skruet sammen således, at det kun tager fem minutter at blive hverdagslækker. Små nemme steps guider dig igennem en overskuelig hverdagsmakeup, der syner naturlig og utrolig flot.

Start med at fugte huden med Anti-aging Glow Serum. Den holder huden i topform, samtidig med at det er en god primer inden brug af Mineral Foundation. Minimerer porer og giver fugt samt elasticitet til huden. Det er altid vigtigt med en god base inden brug af make- up. Brug Mineral Foundation i hele ansigtet eller der, hvor behovet er. Det skønne ved Tromborgs Mineral Foundation er, at den ikke lægger sig som en maske, men derimod smelter ind i huden og syner helt naturlig.

Brug Brow Fix (Clear eller Brown) til at rede øjenbrynene. Brow Fix er den fuldendte shaper og sørger for, at brynene er i perfekt form dagen igennem.
Vintage Blush – kindben på dåse – lægges fra midt for øret ned mod munden. Giver den flotteste skyggeeffekt og er fantastisk som shaper af ansigtet.

Peach Blush kommes på kindæblet for at give en smule farve og friskhed. Super naturligt og perfekt i kombination med Vintage Blush.
Herefter lægges Shadow Velvet på hele øjenlåget under globelinjen med Brush #2 – en vegansk pensel der er perfekt skåret, så den ikke drysser. Velvet er en universal øjenskygge, der passer til alle og bringer den naturlige øjenfarve frem – et must have. Læg også Shadow Velvet under øjet for at give ekstra opmærksomhed og intensitet til øjnene.

En smule Baked Mineral Highlight duttes ovenpå (med fingrene) for at fiksere øjenskyggen, så den holder hele dagen. For ekstra shine, lys og skygge kan man også lægge Baked Mineral Highlight på ansigtets højeste punkter – øverst på kindbenene og lige under brynene.

Hernæst kommes lidt Mascara Black på øjenvipperne. Kom en smule på de midterste vipper, men fokuser på de yderste – det trækker opad og skaber de flotteste mandelformede øjne.
Kom Lip Cure på læberne for optimal fugt – aldrig mere tørre læber! Lip Cure fungerer som den perfekte base inden brug af læbestift eller gloss.

Afslut looket med en naturlig læbestift, Ketu Lipstick. Kom den direkte på læberne og dut derefter en smule Mineral Foundation ovenpå for et smukt neddæmpet look og langt hold. Gennem disse enkle steps bliver du smuk på ingen tid – en hverdags makeup uden det store besvær – nemt og naturligt.

 

Anti-Aging Glow Serum

$126
SHOP NOW

Mineral Foundation Vanilla

$61
SHOP NOW

Brow Fix Brown

$33
SHOP NOW

Blush Vintage

$32
SHOP NOW

Blush Peach

$22
SHOP NOW

Eye Shadow Velvet

$22
SHOP NOW

Baked Mineral Highlight

$72
SHOP NOW

Mascara Black

$33
SHOP NOW

Lip Cure

$26
SHOP NOW

Lipstick Ketu

$48
SHOP NOW