NATURLIG, LÆKKER SOMMERGLØD

Deluxe Self Tanning Cream giver din hud en naturlig, lækker sommerglød, som ikke er til at stå for. Den er beriget med stimulerende ingredienser, der giver huden farve og glød, udvundet fra danske økologiske sukkerroer.

Deluxe Self Tanning Cream er naturlig og økologisk konserveret med udtræk fra skønne honeysuckle-blomster som ekstra benefit for sensitiv hud. Den er nem at smøre ind, og de magiske økologiske olier efterlader huden smidig og blød.

Deluxe Self Tanning Cream har en skøn duft af æteriske olier, der sender hud og sind i sommer mood. Den kan med fordel anvendes til at give dig hud sommerfarve hele året rundt.

Deluxe Self Tanning Cream er ideel til alle hudtyper, også sensitiv hud. Påføres huden blidt og i et jævnt lag.

For optimal effekt påføres cremen igen efter 3-4 dage, og for længerevarende effekt gentages hver tredje dag. For et optimalt resultat kan det anbefales at bruge en af Tromborgs Body Salt Scrubs i badet før påføring. Body Salt Scrub renser døde hudceller væk, samtidig med at den gør huden jævn og super blød. Det betyder, at Deluxe Self Tanning Cream bliver lettere at smøre ud, og resultatet bliver smukt og ensartet.

 

Deluxe Self Tanning Cream

$67
SHOP NOW