Aroma Therapy Body Lotion 15th Anniversary

 

Vores magiske fugtgiver er kommet på pumpe med vores 15års jubilæums duft. 
Flødeskum og fløjl for både sanser og hud – Aroma Therapy Body Lotion er en fuldendt fugtgiver. Skønne økologiske ingredienser så som macadamianød, aloe vera, shea butter, camille og calendula, for blot at nævne nogle, sørger for at holde huden i topform. 

De æteriske olier bibringer en lækker aroma og får huden til at fremstå opløftet og silkeblød. 
Ved daglig brug er resultatet en spændstig blød og strålende hud. 

Den perfekte creme til kroppen der fugter og efterlader huden blød og frisk – en ren luksus for kroppen og sanserne. 200 ml.

 

380,00 DKK

Gå til produkt

Aroma Therapy Bath & Shower 15th Anniversary

 

Aromaterapien virker ved anvendelse af udvalgte æteriske olier. Aroma betyder duft- og terapi betyder behandling. 
Tromborgs Aroma Therapy Bath & Shower Wash er et luksus produkt, der tilfører kroppen fugt ud over at vaske skånsomt.
Kan anvendes såvel i karbad som på svamp/vaskeklud under bruseren. Doseres efter behov og humør, men ca. 2-3 kapselfulde.

Jernurt og mynte: Virker begge opfriskende og stimulerende - Mandarin er en mild olie der virker beroligende og er fin frugt og blomsteragtig i sit udtryk og er et fantastisk modspil til jernurten og mynten. 200 ml.

 

190,00 DKK

Gå til produkt

Aroma Therapy Deluxe Soap 15th anniversary

 

Tromborg fejrer 15 års jubilæum

I år fejrer Tromborg 15 års jubilæum. Det har været en magisk rejse. Og vi er super stolte over, hvor langt vi er nået og den modtagelse vi har fået. Ikke kun i Danmark, men også i udlandet.

Vi er efterhånden nået op på 200 skønne butikker i Danmark. Og har i de sidste to år, åbnet over 250 butikker i Sverige, Norge og Finland.

Vores nyeste eventyr indbefatter en fantastisk Flagship Store i det imponerende The Avenues, i Kuwait. Og i netop disse minutter åbner vi endnu en, for senere på året, at åbne i Dubai Mall og Abu Dhabi.

Vi er kendt for vores arbejde med aromaterapi, aktive ingredienser og videnskab. Vi følger alle vores ingredienser fra mark til krukke – made in Denmark - og arbejder udelukkende med koldpressede økologiske planteekstrakter, og dermed ingen syntetisk parfume.

I 2003 udgjorde sortimentet 20 produkter, og i dag er der mere end 250. Og nu kan vi så tilføje endnu et produkt til samlingen.

Sæben:
Marianne Tromborg er næsen bag duften i de eftertragtede produkter. Marianne får sin inspiration, fra den fantastiske natur, som vi er omgivet af i det nordiske habitat.

Dette har inspireret Tromborg til, at komme med en jubilæumsudgave af vores elskede håndsæbe, som var et af de første produkter vi lancerede. Fyldt med magiske vilde urter fra bl.a. jernurt og mynte - jernurt virker energigivende, styrkende og stimulerende - mynte er kendt som en aromatisk stimulans og kulinarisk krydderi. Vi elsker at arbejde med spiselige urter.

Plantepower når det er bedst. Fugtgivende, blødgørende og aromaterapeutisk.

 

95,00 DKK

Gå til produkt

Nye Tromborg brushes #1 #2 #3 #4 #5

 

Alfa og omega ved en god makeup er kvalitetsprodukter og gode redskaber.
Tromborgs pensler er udviklet på baggrund af Marianne Tromborgs mange års erfaring som makeupartist og er i top kvalitet.
Aldrig har det været nemme at få et flot resultat – hver gang.
Alle penslerne er veganske.

Fra 140,00 DKK til 280,00 DKK

 

140,00 DKK

Gå til produkt

2 nye skønne lakker fra Tromborg

 

De smukkeste koral nuancer perfekt til sommerens fester.
Forkæl dine hænder og fødder med den flotteste sommerglød til neglene.

 

170,00 DKK

Gå til produkt

Aroma Therapy Conditioner Hair Cure

 

Ny Aroma Therapy Conditioner Hair Cure - økologi på toppen

Efter hårvask er det meget vigtigt, at håret tilføres stoffer og næring, der beskytter håret samtidig med, at hårets friskhed og vitalitet bevares.

Indeholder oligopeptider udvundet af frøene fra Johannesbrød-træet. Oligopeptiderne er indarbejdet i en matrixformulering – et tredimensionelt netværk, der sikrer løbende dosering af peptiderne og dermed giver langtidsvirkende effekt. Beskytter hårets fibre, styrker og modvirker brud. Forbedrer elasticiteten og modstandsdygtigheden, og hårfibrene genvinder deres integritet. Anti-frizz-effekt. 

Algeekstrakt genskaber hårets naturlige udseende ved at trænge ind til hårets ortho-cortex og reparere skader forårsaget af udefrakommende faktorer. Genskaber keratinfibre, beskytter håret mod for meget varme giver håret mere glans. 

Silkeproteiner danner en naturlig beskyttende film på hårets overflade og reducerer fugttab. Har en beroligende effekt.

Aroma Therapy Condition Hair Cure er skånsomt tilsat æteriske olier, der virker forfriskende og stimulerende for hår og hovedbund. Anvendes efter hårvask og lad sidde ca. 2-5 min. Skylles grundigt ud. Håret efterlades blødt og glansfuldt og uden statisk elektricitet. 

For optimal økologisk og naturlig pleje af håret bruges Tromborg Aroma Therapy Conditioner Haircure sammen med Herbal & Vitamin Shampoo eller Shine & Repair Shampoo. 

 

190,00 DKK

Gå til produkt

Anti-Aging Molecular Messenger Cream

 

WILD TYPE – ABOVE ORGANIC – TRUE NATURE

En helt ny dimension af planteekstrakter og et uset højt antal af potente og innovative ingredienser har skabt et gennembrud af formuleringer inden for hudpleje. 

Banebrydende produkter skabt i Danmark på eget laboratorium og med egne forsknings- og produktionsfaciliteter. 

Tromborg har med Wild Type Planter (vilde typer af indfødte planter, der vokser vildt i naturen på deres naturlige levesteder) taget skridtet ud over økologien (Above Organic) og er på den måde med til at bevare lokale naturlige landskaber, der ikke er opdyrkede, fordi vi respekterer det vilde liv, naturen har givet os. 

Beauty Of North er således et udtryk for respekt for den vilde natur, og de særligt udvalgte Wild Type planter er noget af det sundeste og skønneste, du kan påføre din hud – for hudens perfekte udseende og velvære.

Anti-Aging Molecular Messenger Cream er tilsat elleve forskellige peptider med forskellige biologisk aktivitet til opnåelse af maksimal anti-age effekt. En fuldendt fugtgiver, der fungerer både som dag og natcreme. Passer til alle hudtyper.

Cremen indeholder et cyclopeptid, der mindsker synlige tegn på rynker og giver spændstighed og elasticitet. Peptidets cykliske struktur gør, at det har det bedste fit til nøgle-og låsemodellen. 

Desuden er cremen beriget med en ny dimension af blødhed fra en blanding af tri- og tetra-peptider. Tri- og tetra-peptider stimulerer dannelsen af flere meget vigtige collagentyper til brug for bevarelse og opbygning af DEJ (basalmembranen). En række forskellige collagentyper arbejder hånd i hånd for at gøre huden blød. 

Huden fremstår således blødere end blød og forbedret med et ungdommeligt udseende. Mere spændstig, bedre elasticitet og med rynker og fine linjer synligt reduceret. Alt i alt mindskes synlige tegn på tidlig aldring.

Cremen indeholder også en anden form for tetrapeptider, som er helt nye i hudpleje. De booster ECM (ekstracellulære matrix) og giver dermed optimal collagen-, hyaluronsyre- og fibronectin-aktivitet i huden. Alle former for rynker minimeres, hudens ruhed reduceres, elasticiteten forøges og hudoverfladen bliver glat, fast og blød. 

Cremen er desuden formuleret med biovektorer med tredobbelt virkning, der forynger, fugter og har anti-aging rynkeforebygningseffekt. Biovektorer er en fusion af naturligt forekommende aminosyrer med naturlige plantemolekyler. Biovektorerne virker som messenger-molekyler og giver huden et wake-up call, der får den til at forynge sig selv. 

Den samlede påvirkning er vedvarende fugt og stimulation af hudens naturlige anti-aging forsvarsmekanismer. Med andre ord er biovektorerne i Anti-Aging Molecular Messenger Cream rynkekorrigerende og fugtgivende. 

Med den samlede synergiske effekt fra mere end 45 aktive ingredienser, herunder aminosyre, molekyle messengers i form af peptider, biovektorer, proteiner samt Wild Type planteekstrakter mm., taler cremen for sig selv – anti-aging på højeste niveau. 

Anti-Aging Molecular Messenger Cream passer til alle hudtyper. Cremen fordeles jævnt og masseres med fine cirkulære bevægelser ind i huden, så den nærmest varmes ind. 

For mere dybdegående information henvises til bogen ”Beauty Of North” under kategorien katalog.

50 ml.

 

2.650,00 DKK

Gå til produkt

Aroma Therapy Body Oil

 

Indeholder den reneste, fugtgivende Macademia nøddeolie kun tilsat æterisk olie. De tre forskellige varianter er perfekte som massageolie, kan bruges i badet eller stå alene som suveræn fugtpleje – også til ansigtet.

- Grape, ginger, rose: Fantastisk duftkombination. Ginger virker stimulerende, vital og nervestyrkende. Grape er opløftende opmuntrende, god mod fedtet hud og akne – det siges den også er god mod graviditetsstriber. Rose fugtgiver, beroliger og styrker tør og følsom hud. Et fuldendt udtryk.

- Lavendel/rosentræ: Afslappende, afspændende, god mod søvnløshed, beroligende, tryghedsskabende og
dulmende.

- Ylang Ylang: afslappende, beroligende, lindrende, sanselig, erotisk, afhjælper spændinger, rastløshed og stress relateret
søvnløshed. Navnet ”Ylang Ylang” betyder blomsternes blomst og stammer fra det malaysiske Alang-Ilang.100 ml.

 

380,00 DKK

Gå til produkt