Om Tromborg

Om Tromborg

Økologisk og naturligt – Balance between beauty and nature – In-House Science

Firmaet:

Tromborg er et dansk ejet familieforetagende, der blev grundlagt i 2003 af Marianne Tromborg – som på det tidspunkt var en eftertragtet professionel makeup-artist. Hun har skabt Tromborg ud fra sin egen personlige og professionelle tilgang til skønhed, som er funderet i brugen af naturlige og terapeutiske ingredienser – alle økologiske, naturligvis – men også i produkter, der er nemme at gå til i en travl hverdag, hvor tiden ikke er til bekymringer om, hvorvidt kvaliteten nu også er i orden.

Mariannes mand, Tim Schyberg, som er biokemiker med mange års erfaring i videnskabelig forskning indenfor farmaceut- og biokemiindustrien – herunder forskning i viden om hudpleje – har udviklet og sammensat den perfekte og nyskabende kombination af aktive ingredienser, der behøves i en moderne, naturlig og effektiv skønhedsserie.

Mærket:

Science Behind Beauty er grundlaget for Tromborgs identitet som ’brand’/mærke.

At lægge vægt på det videnskabelige, er ikke blot et markedsførings-kneb, men selve firmaets DNA. Tim Schyberg står i spidsen for den interne forskning og udvikling, der ligger til grund for firmaets succesfulde hudpleje- og skønhedsprodukter med særlig fokus på nyskabende anti-aging-teknologi.

Marianne forklarer: ”Tims grundlæggende viden og kendskab til ingredienser – og hvordan man kombinerer dem – har resulteret i nyskabende produkter, især når det gælder anti-agingaf huden, behandling af problematisk hud og kompensation for miljøets påvirkning af vores hud. Vi anvender udelukkende den seneste og mest banebrydende teknologi i udvikling af vores anti-aging-produkter. Vores hudplejeprodukter er udviklet på baggrund af den nyeste teknologi og indeholder nyskabende peptider (små kæder af aminosyre), som glatter fine og almindelige rynker ud. Bio-magiske og aktive ingredienser tilsat velgørende planteekstrakter er den primære drivkraft i vores produkter – eller: Bio-intelligens i dens smukkeste form.

Vores ingredienser består af bl.a. økologiske essentielle olier og planteekstrakter fra vildtvoksende planter som f.eks. Malva(Katost), Morgenfruer, Filtbladet kongelys, Krokus og mange andre, som nemt, naturligt og effektivt tilfører huden fugt og energi. Disse komponenter er sammensat i vores produkter, der fremstilles på vores eget laboratorie her i Danmark, hvor vi også har forsknings- og produktionsfaciliteter. Tromborg står i spisen for teamet af specialister, som vi er meget stolte af og vi ser det som vores pligt at sikre den bedste kvalitet.

Alle vores økologiske planteekstrakter kommer fra økologiske marker; de er håndplukkede og koldpressede – vi følger vores planter og urter fra mark til produktion – og kun de bedste slipper igennem nåleøjet.

Vi er kendt for vores arbejde med aromaterapi og planteekstrakter. Mange planter er kendt for deres godgørende effekter, og vi bruger disse i vores produktudvikling. Stol på din næse – den vil altid vælge den rigtige duft fra de reneste, økologiske essentielle olier og skabe små momenter til meditation og selvforkælelse.

Science & Nature – Tim Schyberg og hans team skaber vores produkter ved at blande de bedste ingredienser med den nyeste videnskab indenfor hudpleje; produkter, der er effektive, nemme at bruge og som passer til alle hudtyper. Danskproducerede nyskabende produkter, der indeholder videnskabelig dokumenteret aktive ingredienser. Der er så meget videnskab bag Tromborg, og ikke mindst, stor respekt for naturen og biodiversitet.

Mit navn står på produkterne – og det ansvar tager jeg meget alvorligt.

Kærligst

Marianne Tromborg