Om Tromborg

Om Tromborg

Økologisk og naturlig · Balance between beauty & nature · In-house science

Jeg har skabt Tromborg ud fra min personlige filosofi om skønhed: Det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud – på ingen tid. Med det travle liv, de fleste lever i dag, er der kun få øjeblikke til selvforkælelse. Disse øjeblikke skal ikke bruges på uoverskuelige valgsituationer eller kryptiske produktinformationer.

Som mærke står Tromborg for moderne værdier, og formidler tanker omkring livstil, æstetik, skønhed og velbefindende.

Det skal være let og ligetil, at finde det der passer bedst til dig og din hud. Samtidig med er det vigtigt at man stole på hvad man putter på den. Vores planteekstrakter kommer fra økologiske marker, og de er håndplukkede samt koldpressede. Kun de bedste ingredienser er gode nok, og vi følger vores planter og urter fra mark til maskine.

Vi bruger for eksempel økologisk certificerede æteriske olier og planteekstrakter fra bl.a. katost, morgenfrue, passionsblomst, granatæble samt mange andre for at give huden fugt og energi på en nem, hurtig og effektiv måde.

Vores ingredienser er de bedste og reneste, der findes. Dem kombinerer vores inhouse biokemiker Tim Schyberg og hans team med den nyeste viden indenfor hudpleje, der bliver til fantastiske produkter. De passer til alle hudtyper og er både milde, effektive og enkle at anvende.

Dansk fremstillede produkter med videnskabeligt veldokumenterede aktive stoffer. Tromborg Professional Make-up er sammensat, så alt er let at gå til og passer indbyrdes – og du får et fejlfrit resultat hver gang.

Jeg har i 20 år lagt makeup ud fra, at less is more. Derfor er der heller ikke et kæmpe udvalg af farver at tage stilling til – det er en professionels syn på, hvordan man hurtigt kommer til at se skøn ud. Min stil er et lækkert og naturligt udseende og passer alle aldersgrupper.

Mineralmakeuppen er helt naturlig og af den reneste kvalitet, der bliver forarbejdet på den mest nænsomme vis for at opnå den bedste kvalitet. Produkterne passer indbyrdes sammen og er lette og transparente i både teksturer og farver. Du får et fejlfrit resultat hver gang.

Tromborg Treatment matcher også min skønhedsfilosofi om, at den daglige hudplejerutine skal være let tilgængelig og give velvære. Science Behind Beauty er en af grundstenene i Tromborg. Vores produkter indeholder veldokumenterede aktive stoffer og er fremstillet på eget laboratorium i Danmark.

Tim Schyberg får med sin store viden og avanceret biokemi det bedste frem i de aktive ingredienser og planteudtræk, der er i vores produkter. Den nyeste teknologi indenfor antiage-hudpleje modvirker hudens tegn på aldring med bl.a. peptider (små kæder af aminosyrer), der udglatter linjer og rynker. Andre af vores produkter giver førstehjælp til problemhud eller modvirker skader forårsaget af udefrakommende og miljømæssige faktorer.

Det er en linje af problemløsere, der imødekommer alle krav til forskellige hudtyper og alle aldre.

Tromborg Beauty of North er vores eksklusive serie, der er natur i sin yderste konsekvens. Her er vi gået skridtet videre end økologi og har brugt vilde planter, der er langt rigere på næring end opdyrkede planter. En helt ny dimension af planteekstrakter og et uset højt antal af potente og innovative bioaktive ingredienser har skabt et gennembrud af formuleringer inden for hudpleje.

Tromborg Scandinavian Mood er den daglige plejerutine og selvforkælelseslinje, hvor du finder alt fra ansigtspleje, solpleje, kropspleje til den nemme makeup fjerner. Det er nem og naturlig velvære, der gennem et duftunivers af æteriske olier både virker aromaterapeutisk samtidig med, at huden bliver afstresset og plejet.

Jeg skaber selv alle vores dufte og bruger kun de reneste økologisk æteriske olier. For ud over at virke aktivt på huden har de også en fantastisk terapeutisk effekt. Stol trygt på din næse. Den vælger med sikkerhed den rigtige duft til dine behov, og giver plads til små øjeblikke af selvfordybelse.

Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende.

Mit navn er på produkterne – og det er et ansvar jeg tager alvorligt.

Kærlige hilsner

Marianne Tromborg