Personerne bag Tromborg

 

Marianne Tromborg skabte Tromborg Professional Makeup, Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment ud fra sin personlige skønhedsfilosofi: Det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud. Før hun etablerede Tromborg i 2003, arbejdede Marianne som makeup-artist i 20 år.

Michael Wendt startede Tromborg sammen med Marianne i 2003. Michael har anvendt sin tidligere erfaring som modefotograf og konceptmager til at skabe Tromborgs visuelle udtryk. Han er ansvarlig for den kreative afdeling, og han er nøglen til, hvordan Tromborg fremtræder i dag. Han er mastermind for den kreative del såsom kampagner, produktdesign, logo, udvikling, brochurer, web ect.

Tim Schyberg blev en del af Tromborg i 2006. Tim har brugt sine mange års videnskabelige erfaring fra bl.a. medicinal- og biotekindustrien – inklusive sin forskning og viden om hudpleje – til at udvikle den perfekte kombination af innovative, aktive ingredienser, der er nødvendig for en moderne, naturlig og effektiv produktlinje. Tims biokemiske viden er nøglen til Tromborgs produkter. Han er mastermind bag produkterne og er ansvarlig for forskning og udvikling af ingredienserne og produktionen.