Opskriften på sund hud

Hvad inspirerede dig til at skabe Tromborg?

Vi har altid selv levet økologisk, så det var en stor drøm at lave produkter, hvor alt, der kan være økologisk, er økologisk. Vi har selv haft allergi helt tæt på, så at skabe noget, som hele familien trygt kan putte på huden, og som holder, hvad det lover, er vigtigt for os.

Din skønhedsfilosofi er, at det skal være nemt at komme til at se godt ud. Hvordan afspejler det sig i produkterne?

Vi har puttet al viden og innovative ingredienser i krukkerne, så de er maksimalt effektive. Det gør, at du ikke behøver at have 100 forskellige produkter, men at en enkel plejerutine med få produkter er nok. Det skal ikke tage mere end fem minutter at komme til at se godt ud – og det er inklusive makeup. Vi har gjort det enkelt for dig. Det eneste, du skal huske, er, at hudpleje virker på huden og ikke på hylden. Så få det gjort morgen og aften, for den daglige hudplejerutine er det smukkeste fundament til flot makeup.

Hvad er Tromborgs opskrift på en sund og naturlig hud?

Vi har egen forskning og laver vores produkter på egen fabrik her i Danmark. Vi bruger flere år på at udvikle hvert produkt. Vi er med fra mark til maskine, og min mand, Tim, som er vores biokemiker, er en af de fremmeste forskere, når det gælder for eksempel peptider, som er videnskabeligt dokumenterede, effektive små kæder af aminosyrer, der virkelig gør en forskel for huden. Så det at kunne sammensætte magiske planteekstrakter med den nyeste bioteknologi er opskriften på sund og naturlig hud.

Hvordan kan det være, at I bruger økologisk certificerede ingredienser, men ingen certificeringer har?

Det at få økologisk certificeret en ingrediens er en helt anden snak end at få certificeret et slutprodukt. Et slutprodukt behøver kun 10 % økologi for at blive certificeret, og det vil vi slet ikke sammenlignes med. Som nævnt er alt, hvad der kan være økologisk, selvfølgelig økologisk i Tromborgs produkter. Vi behøver ikke en certificering som markedsføring, da vi jo netop har egen forskning og udvikling. Desuden koster certificeringer en bondegård, så vi vil hellere bruge pengene på magiske ingredienser. Certificeringer taler også mere om, hvad der ikke er i. Vi fortæller hellere om, hvad der rent faktisk er i krukkerne – og man kan være sikker på, at vi ikke har grim kemi i.

Hvad er dit bedste beautytip?

Vær glad for dig selv – selvtillid er smukt. Så er det jo heldigt, at vi har den på dåse i vores skønne Aroma Therapy Body Lotion. Det er skønne planteekstrakter for sanserne og fugt for blød, blød hud. Det er et meget godt udgangspunkt for at elske sig selv.