HUSK SOLCREME

Solen er i de skandinaviske lande ofte en længe ventet og velkommen gæst og kan bibringe velvære og glæde.

Nyeste forskning har vist, at solens stråler også har en gavnlig virkning og ikke blot er skadelig og medfører aldringstegn. 

Men alt med måde.

Undgå helt at solbade mellem kl. 12 og 15, for her er solens stråler stærkest, og brug endelig ikke for lidt solcreme. Faktisk skal der bruges langt mere, end man tror. Og hvis målet er et flot gyldent skær, opnås dette bedre og med længerevarende resultat ved at bygge farven langsomt op med en høj faktor.

Tromborgs Sun Protection Cream SPF 15 og 30 indeholder økologiske ingredienser, bl.a. kukuiolie, granatæble, Aloe Vera og glycerin for helende, fugtgivende og plejende effekt. Tromborgs Sun Protection Cream indeholder både UVA- og UVB-filtre for optimal beskyttelse i hele UVA- og UVB-området.

Tromborg benytter den seneste generation af titaniumdioxid, der ud over at give en effektiv og sikker solbeskyttelse også gør cremerne nemme at fordele på kroppen og har optimeret æstetiske egenskaber ved ikke at hvidte huden.

Den unikke sammensætning af magiske råvarer, effektfuldhed og enkelthed gør Tromborgs solbeskyttelsesprodukter egnet til brug i direkte sol (undgå direkte sol fra 12-15) og til almindelig daglig brug udendørs. Tromborg Sun Protection er både til ansigt og krop og er mild og velegnet til sensitiv hud.

 

 

Deluxe Sun Protection SPF 30

$51
SHOP NOW

Deluxe Sun Protection SPF 15

$50
SHOP NOW