Tromborg
Signature look

En god base til en flot makeup er, at huden er gennemfugtet. Start med Anti-Aging Glow Serum. Den holder huden i topform, samtidig med, at det er en god primer. Den minimerer porer og giver fugt samt elasticitet til huden. Herefter påføres vores skønne Mineral Foundation, med Kabuki Brush, med runde bevægelser. Brug lidt ad gangen indtil det ønskede resultat. Brug Brow Fix Clear eller Brown til at redde brynene. Den holder brynene i perfekt form dagen lang. Blush Vintage – kindben på dåse lægges midt fra øret ned mod munden. Den giver den flotteste skyggeffekt og er en fantastisk ”shaper” til ansigtet – nemt og naturligt.

Herefter lægges Eye Shadow Velvet på hele øjenlåget – under globelinjen – med vores Brush #3 – en vegansk pensel der er perfekt skåret og med de bedste syntetiske hår. Eye Shadow Velvet er en universal øjenskygge, den passer alle og bringer den naturlige øjenfarve frem. Læg den også under øjet for ekstra intensitet. Baked Mineral Silk er brugt på de øverste partier i ansigtet, som et C, øverst fra øjenpartiet nedover kindbenene. Den kan også bruges i inderste øjenkrog for at ”friske op”. Herefter påføres en smule Mascara Black på øjenvipperne. Påfør en smule på de midterste vipper og fokuser på de yderste – det trækker opad og skaber de flotteste mandelformede øjne.

Afslut looket med en naturlig læbestift – Lipstick Ketu. Den har den smukkeste beige/ rosa nuance og er super fugtgivende og klæder alle.

Mineral Foundation Vanilla

$61
SHOP NOW

Blush Vintage

$32
SHOP NOW

Eye Shadow Velvet

$22
SHOP NOW

Brow Fix Brown

$33
SHOP NOW

Volume Mascara Black

$42
SHOP NOW

Lipstick Ketu

$48
SHOP NOW

Deluxe Kabuki Brush

$41
SHOP NOW